Stichting Antar

zoekt

vervanging van haar weekend- en kamphuis

Na 16 jaar moeten we vanwege de bouw van een villawijk helaas afscheid nemen van onze prachtige kampplek en zoeken vervanging. 

We zoeken een plek in het groen; bos, heide, duinen, weilanden of een enorme tuin, binnen een straal van 100 kilometer van Amsterdam.

Een plek van rust en ruimte.  Een plek waar we met onszelf en elkaar kunnen zijn zonder dat anderen de intimiteit kunnen verstoren of wij de leefruimte van anderen verstoren. 

Het kan van alles zijn, een leegstaande boerderij, schuur of schoolgebouw... Of een stuk grond waar we een eenvoudig gebouwtje mogen plaatsen....  Onze voorkeur gaat uit naar een eigen, zelfstandige plek. 

Het gebouw zelf  moet stromend water en electra hebben en zodanig geïsoleerd zijn dat we het in de winter warm kunnen stoken.  We hebben een kookplek nodig en minimaal één douche en een toilet.  Als dit er niet is en het niet te prijzig wordt, kunnen we dit ook aan laten leggen. 

We denken aan een plek voor maximaal 20 mensen.  Er hoeven geen 20 bedden in te kunnen - als er veel mensen overnachten gebruiken we matjes en dergelijke.  Wel is er opslagruimte nodig.

Kent u zo’n plek of iemand die ons hierin kan bemiddelen, neemt u dan contact met met mij op per email [i.dejager@aeonfoundation.org] of telefonisch op nummer 06-52630454

 

Namens Stichting ANTAR,

Ingrid de Jager